Terézvárosban, azon belül a Hunyadi téren rendezik a 20. Terézvárosi Lom-mentő Bolhapiacot, ahová jobbára a helybéliek viszek ki a nekik már felesleges, de másoknak hasznos dolgaikat. Lehet itt iskolatáskát és könyvet, korcsolyát és állólámpát is venni – jó áron és jó állapotban. Lesz még hot dog, lángos, ez viszont első kézből.

Ugyancsak a fővárosban, Wekerlén is rendeznek hasonló rendezvényt, ez a Wekerlei Bolhapiac és Kézműves Vásár. Itt antik és retro tárgyak, és kortárs kézműves termékek is sorakoznak majd az asztalokon, érdemes ráérősen böngészni. Helyszín a kispesti Nádasdy utca.

Szentendrén is ezen a vasárnapon gyülekeznek az árusok és a helybéliek, abban a reményben, hogy új gazdára találnak a portékáik. Gyerekruhától az antik képkeretig, megunt Legótól az öreg írógépig lesz minden. A piac szokásos helyén, a Bükkös parton keressék a vásárt, a Fő tértől 3 percnyire.

Országos Régiségvásárt tartanak vasárnap Egerben, ahol a sasszemű kincsvadászok lesznek előnyben. Áll az alku, fő a türelem, ide csak úgy érdemes érkezni, ha bőven van ideje a nézelődőnek. A vásár a Pyrker téren lesz.