A Puskin mozi 215 férőhelyes nagyteremében nézheti meg nagyvásznon, mozis hangrendszeren az Erdélyi-szigethegységről forgatott, Hegyizene című természetfilmet. A vetítést követően Fullajtár Andrea Jászai Mari-díjas színművész beszélget Szendőfi Balázs rendezővel.

Aki valóban mozis élményként, nagyvásznon, profi hangrendszerrel szeretné megnézni ezt a filmet Budapesten, annak valószínűleg ez az utolsó lehetősége.

„Változás közeleg, amit csak akkor vészelhettek át, ha magatok is változtok.” Szendőfi Balázs április 21-én bemutatott természetfilmje, a Hegyizene trailerének első mondata egy közösen kiérdemelt pofon. Mélymerülés kamerával, handpannel és basszusgitárral az Erdélyi-szigethegység karsztvidékén.

A természetfilmről készült ajánlónkat alább olvashatja:

Erdély, ahogyan nem sokáig láthatod – bemutatták a Hegyizenét | Magyar Krónika

„Változás közeleg, amit csak akkor vészelhettek át, ha magatok is változtok.” Szendőfi Balázs április 21-én bemutatott természetfilmje, a Hegyizene trailerének első mondata egy közösen kiérdemelt pofon. Felütés a Föld napjához, ökológiai megtéréshez. Mélymerülés kamerával, handpannel és basszusgitárral az Erdélyi-szigethegység karsztvidékén. Ajánló.