Negyedévente megjelenő print magazinunkban és a naponta frissülő kronika.hu weblapunkon  inspiráló közös történeteinket mutatjuk be. Példaadó magyar kezdeményezéseket, közösségépítő törekvéseket, amelyekre méltatlanul kevés figyelem jut, mégis alapvetően meghatározzák az ország képét. 

Meggyőződésünk, hogy a Magyar Krónika Magyarország egyik legszebb, ha nem a legszebb magazinja, de nemcsak szép, valódi lenyomata is a kornak, amelyben élünk. Médiumaink kulturális és turisztikai jellegű életmódlapok, olyan országimázstermékek, amelyek alkalmasak a magyarok önbecsülésének növelésére, annak átélésére, hogy jó így és itt élnünk.

Mindkét kiadványunkban lehetőséget kínálunk pr-cikk megjelentetésére. A magas minőségű cikket munkatársaink készítik el a megrendelővel való egyeztetés, szükség esetén interjúfelvétel után. A pr-cikk terjedelme maximum 5000 karakter lehet, a cikk maximum 2 db fotót is tartalmaz. 

Extra igények, nagyobb karakterszám, további fotókészítés és angol nyelvű verzió esetén egyedi árajánlatot adunk. Az igény leadási határideje: legkésőbb a megjelenés előtt 14 munkanappal. A print cikk megjelenik a kronika.hu-n és a közösségimédia-csatornáinkon is. 

Ár/Ft (az ár az áfa összegét nem tartalmazza)
Print pr-cikk + maximum 2 fotó

140.000

Online pr-cikk + maximum 2 fotó40.000
A kronika.hu naponta többször frissül, átlagosan havi 100 000 megtekintésszámmal, 30 000 olvasóval, Facebook-oldalunkon 35 ezer állandó követővel és 1500 hírlevél-feliratkozóval. 

A Magyar Krónika Magazin negyedévente 4000 példányban jelenik meg. A lap megvásárolható az Inmedio, a Relay, a Bortársaság és a Libri üzleteiben. Az egyéni előfizetők és lapvásárlók mellett több tízezer olvasóhoz jut el könyvtárak, iskolák, művelődési intézmények, állami intézmények és civil szervezetek előfizetése révén is. 

Ha szeretne élni ezzel az egyszeri lehetőséggel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kiadónk munkatársaival a BL Nonprofit Kft. elérhetőségein! Kollégáink szívesen válaszolnak az ajánlattal kapcsolatban felvetődő kérdéseire is.

E-mail: blpress@blpress.hu
Telefon: +36 70 627 9086

Ajánlatunk visszavonásig érvényes.
Budapest, 2024. október 8. 

Ízelítő korábbi lapszámaink tartalmaiból