Volt már példa a Szigeten arra, hogy a szervezők kifejezetten az éjszakai idősávra is építik a zenei programokat: az egykor az A38 Hajó nevét viselő Revolut Stage-en és az elektronikus előadókat befogadó Yettel Colosseumban kora hajnalig váltották egymást a koncertek. 2025 nyarán Kádár Tamás főszervező ígérete szerint még nagyobb figyelmet fordítanak erre az idősávra.

„A Sziget alapvetően 0–24-ben kínál élményeket, de a népszerű helyszínek mellett újabb felfedeznivalókkal is igyekszünk színesíteni a kínálatot. Azt már most elárulhatom, hogy még több élettel töltjük meg például a Sziget éjszakai programjait, jövőre a látogatókat már egy olyan éjszakai negyed is várja, ahol alkonyattól pirkadatig pezsdül fel az élet”

– mondta el Kádár Tamás, Sziget Kulturális Szervezőiroda ügyvezető igazgatója.

A főszervező beszámolt az október 28-án induló különleges elővételi lehetőségről is. Az első negyvennyolc órában a kedvezményes jegy mellé egyedi csomaggal lepik meg a vásárlókat, de elérhető lesz a diákjegy, valamint az U21 bérlet is a 21 éves és annál fiatalabb korosztály számára.

Kádár Tamás hangsúlyozta, hogy a Sziget szeretné megtartani a pozícióját a legjobb ár-érték arányú fesztiválok élmezőnyében. A 2025-ös Sziget Fesztivált augusztus 6. és 11. között rendezik meg, a szervezők ígérete szerint hamarosan bejelentik az első neveket is.

Kiemelt kép: Sziget Fesztivál (Forrás: Facebook)