Erre számíthatnak a résztvevők a fesztivál 10 napja alatt: március 7. és 16. között 25 kiemelt helyszínen és izgalmas TASTE BALATON + kiegészítő helyszíneken zajlanak majd az események. A szervezők többek között vacsoraszínházzal, gasztrotúrával, gasztroszaunával, koktélkóstolóval, zenés szabadtéri brunch-al, képzőművészeti kiállítással, BBQ és steak workshoppal készülnek. Több étterem konyhájába is beállhatunk egy napra főzni, illetve süteményt sütni, beleshetünk a kombucha vagy a kerámiakészítés titkaiba, de akár elektromos bringára pattanva is felfedezhetjük a régiót.
A TASTE BALATON gasztrofesztivál különlegessége, hogy a vendéglátók a saját közegükben, ám egy nyugodtabb időszakban tudják megmutatni magukat a vendégeknek. Ebben az időszakban egyébként is több idő és tér áll rendelkezésre, hogy felfedezzük a Balaton környékét. A fesztivál programja a gasztronómia, a kultúra és a testmozgás izgalmas elegyével igyekszik megszólítani az érdeklődőket. Lehetőség nyílik Michelin ajánlott séffel főzni, hideg vizes merüléssel indítani a napot, majd egy brunch-al folytatni, adattudóssal vacsorázni vagy Hamvas Béla életének nyomába eredni kétkeréken. Ezekre a kalandokra ritkán adódik lehetőség, főleg ilyen családias hangulatban.
A programokról bővebben itt.
A Balatonnal kapcsolatos cikkeink pedig itt érhetőek el.
Nyitókép: Taste Balaton / YouTube